Se sumen a les més de 30 tones que ja va rebre el Banc d'Aliments enguany gràcies a la solidaritat dels clients de Mercadona que van participar en la Gran Recollida Virtual


Donació de Mercadona al Banc d’Aliments


 

Mercadona ha lliurat 20 tones de productes de primera necessitat a la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca com, per exemple, pasta, llegums, aliments infantils o bolquers fruit del ferm compromís de la cadena d'estar al costat dels col·lectius més desfavorits. La donació s'emmarca dins del conveni de col·laboració anual que han renovat aquesta setmana amb la finalitat que es distribueixi entre els usuaris que més el necessiten.

Després del lliurament, el president de la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca, Raimundo de Montis, va declarar: “Estem molt agraïts a Mercadona per la seva ajuda constant, que ens permet continuar amb la nostra labor d'atendre les persones desfavorides, més encara en la situació actual”.

Aquestes 20 tones se sumen a les més de 30 que ja va rebre l'entitat social enguany gràcies a la solidaritat dels “Caps” (clients) de Mercadona que van participar en la Gran Recollida Virtual. Els clients van aportar donacions monetàries en passar per la línia de caixa que es van transformar en els productes bàsics que el Banc d'Aliments requeria en aquest moment.

La Directora de Relacions Externes de Mercadona a Illes Balears, Ester Coll, va afirmar que és una satisfacció poder col·laborar amb el Banc d'Aliments tant en donacions privades com aportant els seus recursos humans i logístics en les grans recollides virtuals, un format pel qual la companyia aposta perquè respon “a les necessitats reals del beneficiari final”. Va agrair també la solidaritat dels clients en aquesta mena de campanyes, ja que sense ells “no seria possible”.

Mercadona manté un compromís social amb els veïns i veïnes de les zones en les quals té presència i activitat. En el cas d'Illes Balears, en el que va d'any la companyia de supermercats ha donat a les 29 entitats benèfiques amb les quals col·labora més de 710 tones d'aliments, la qual cosa equival a prop de 12.000 carros de la compra.