Avui Javi Garcia, regidor de Benestar Social ha assistit al Centre de Gent Gran de Capdepera a l'acte cloenda dels TALLERS DE MEMÒRIA que s'ha realitzat a Capdepera i Cala Rajada.
El taller de memòria és un programa d'estimulació cognitiva i d'habilitats socials de l'Equip de Vellesa i Família de l'IMAS, en col·laboració amb l'Ajuntament de Capdepera.

La finalitat del taller és estimular la memòria i les habilitats cognitives, des d'una vessant preventiva. També es pretén enfortir les relacions interpersonals, treballar l'autonomia, la integració social i el benestar emocional dels/de les participants.

Aquest taller s'adreça a persones majors de 60 anys, amb les capacitats cognitives conservades. No va dirigit a persones que ja presentin un deteriorament cognitiu o demència.
El programa s'estructura en sessions grupals, de freqüència setmanal, d'aproximadament 1 hora de durada.

Enguany, després dels dos anys de pandèmia, s'han pogut reprendre les sessions grupals de manera presencial amb normalitat i bona acollida. S'han realitzat dos grups, un a Capdepera i l'altre a Cala Rajada. A Capdepera hi ha hagut 13 participants i el grup ha estat dirigit per una tècnica de l'IMAS. En el grup a Cala Rajada hi ha hagut un total de 10 participants i ha estat dirigit per la psicòloga de serveis socials de l'Ajuntament de Capdepera.
A part d'aquestes sessions setmanals s'ha programat una sortida a Selva i una excursió a Palma.