La víctima, que és estrangera, va haver de ser atesa pels metges i li van aplicar punts en el front. (UH)

foto arxiu


Un ciutadà italià va ser detingut el cap de setmana per la Guàrdia Civil acusat de propinar una pallissa a una "madame" d'un club de cites de Palma, que s'havia traslladat a un hotel de Cala Rajada amb una amiga. Els investigadors tracten d'aclarir si l'agressor estava extorsionant a la dona. Els fets van ocórrer en la nit del dissabte al diumenge, en un establiment hoteler de Cala Rajada. La víctima i la seva companya sud-americana sembla ser que s'havien publicitat en les xarxes socials i diverses persones sabien que passarien uns dies en aquell hotel.

Per aquest motiu, el sospitós es va presentar allà i va tractar de contactar amb la dona. Quan per fi es va trobar amb ella, sembla ser que la va colpejar violentament en el rostre i la dona va quedar atordida sagnant en el front i una cella. El personal de l'hotel, que havia sentit crits i rebombori, va donar la veu d'alarma i la Policia Local de Cala Rajada va ser la primera a acudir a l'establiment turístic, on van confirmar que la senyora presentava lesions facials de consideració. Va ser evacuada fins a un centre mèdic, on li van aplicar alguns punts de sutura, perquè la ferida deixés de sagnar. De manera paral·lela, la Guàrdia Civil va ser mobilitzada i el principal sospitós va ser arrestat i traslladat a les dependències policials, per a ser interrogat.

Els agents li van explicar a la dona el protocol a seguir en aquests casos i van indagar els detalls sobre la relació entre tots dos, per a acusar-lo d'un delicte de violència domèstica. També tenien previst entrevistar-se amb la noia que va arribar a l'hotel amb la víctima, per a passar uns dies allí, i que coneixia detalls de l'ocorregut. El jutjat de guàrdia de Manacor va ser informat del nou cas de violència de gènere i el jutge tenia previst prendre declaració al sospitós, per a decidir si el deixa en llibertat amb càrrecs o l'envia a presó.