Dia 3 de maig, vam llegir al Diario de Mallorca, tres persones van resultar ferides  per mor d’un xoc frontal entre dos vehicles en el polígon de Capdepera. Dos dels ferits van ser traslladats a l’Hospital de Llevant i un tercer a l’hospital de Manacor.  Al lloc de l’accident comparegueren una ambulància de suport vital bàsic i un metge de Capdepera i una altra, de suport avançat, des de Manacor. A més varen intervenir els Bombers de Mallorca i la Policia Local de Capdepera.Esperem que els ferits es recuperin aviat. 

D’altra banda, diumenge dia 1 de maig, la premsa se va fer ressò de la mort d’un jove que circulava en moto a Sant Llorenç. Segons la premsa, el jove de 29 anys circulava en motocicleta per l’avinguda del Bon Temps i va perdre el control del vehicle i xocà contra un pal de senyalització de la via. Uns veïns van donar avís i els metges va intentar reanimar a la víctima, dissortadament sense resultat, certificant la seva defunció. La policia local  de Sant Llorenç se va fer càrrec de la investigació de l’accident de trànsit.

El jove vivia a Cala Bona, però era natural de Capdepera. Des de Cap Vermell volem transmetre el nostre condol als familiars i amics.