Més de 150 socialistes es reuneixen al Parc de sa Gravera de Capdepera per celebrar l’1 de maig amb l’Agrupació

 

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha celebrat l’1 de maig amb els socialistes de Capdepera

Els socialistes de diferents municipis de Mallorca han celebrat l’1 de maig a diferents indrets de l’illa. Entre ells, Capdepera, on hi ha acudit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera s’ha dirigit als més de 150 socialistes “és un goig retrobar-nos i tornar a celebrar festes tan importants com l’1 de maig. Els socialistes hem demostrat que estam preparats per superar els moments difícils, sabem estar junts i al costat de la gent”.

 

Cladera ha afegit que “de cara a les pròximes eleccions, junts i juntes hem d'aconseguir repetir governs socialistes a Capdepera, Consell de Mallorca i al Govern Balear. És el moment de fer feina tots junts i explicar el que hem fet els socialistes aquests darrers anys, estant al costat de la gent. Els socialistes tenim la responsabilitat de frenar la ultradreta”.
 

El Secretari General de l’Agrupació Socialista de Capdepera, Rafel Fernández també s’ha dirigit als veïnats i veïnades del municipi i ha volgut agrair la presència de la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca “gràcies a Catalina Cladera per venir a celebrar un dia tan important amb nosaltres. Ha demostrat que la Federació Socialista de Mallorca està al costat dels municipis”.
 

A més d’aquest acte a Capdepera, els socialistes de Mallorca han participat en diferents actes al llarg del cap de setmana a Palma, Marratxí, Alaró, Consell, Lloseta i Son Servera.