Dia 8 de març es celebra el dia de la Dona. Enguany ha estat marcat per les restriccions per mor de la pandèmia de la COVID, per tant els actes organitzats han evitat les concentracions o han estat de caire virtual.

A les 12 hores ha tingut lloc la lectura del manifest del 8M a la plaça del Cap Vermell. La lectura ha anat a càrrec de Marisa Rojas. 





Les altres activitats organitzades per l'Ajuntament han estat de caràcter virtual: la cursa de la Dona, un vídeo creat per l'equip i usuaris dels serveis de Benestar Social de l'Ajuntament de Capdepera (una mena de "rosco de Pasapalabra" amb paraules que demostren la lluita diària de les dones) i l'il·luminació de color lila d'espais del municipi.












Degut al mal temps, la "performance 8M" prevista per avui s'ha ajornat. El programa d'activitats organitzat per Esperit Feminista el podeu consultat a Cap Vermell digital.

A les escoles també s'ha treballat el 8M amb diverses activitats adaptades a les edats de l'alumnat, mentre que a l'IES la Comissió de coeducació ha organitzat diverses activitat com ara un concurs de fotografia i gravar un vídeo.