L'Ajuntament de Capdepera informa que s'han reubicat els contenidors del nostre municipi. A més ha fet una crida al civisme i al bon comportament de tots. Això vol dir que els fems s'han de deixar, com sempre, dins els contenidors. NO al carrer on abans hi havia contenidor. 
S'han donat situacions d'abandonament de bosses de fem en el carrer i des de l'Ajuntament ens recorden que "els fems del carrer no es recolliran, i que aquest acte comporta una sanció per l'infractor".


Una vegada l'Ajuntament aprofita per donar les gràcies per la vostra col·laboració, i per ajudar a mantenir el nostre municipi net.


Així mateix us recordem que el dilluns 27 de juliol es retiraran els contenidors de les àrees d'aportació ubicats a la zona rústica del terme municipal de Capdepera. Es a dir que a partir demà els residus s'hauran d'aportar a la deixalleria, situada al C/dels Fusters (polígon industrial de Capdepera) correctament separats per fraccions i utilitzant la targeta que rebreu, amb la qual vos podreu identificar.



Aquesta modificació té com a objectiu augmentar la recollida de residus reciclables i reduir la fracció de rebuig, cosa que comportarà un gran benefici per al medi ambient i per al nostre municipi. Per aquesta raó tots els habitatges ubicats en zona rústica només pagaran pel cost d'eliminació dels residus i no per la recollida, i tindran un descompte del 70 % en la taxa de fems.

Us recordem el comunicat publicat fa uns dies i que cal tenir present: