Hem tingut coneixement de les actuacions puntuals de la Demarcació de Costes al nostre municipi. Concretament a la platja de n'Aguait han refet les escales que pugen cap a les terrasses de l'hotel que havien quedat malmeses per la tempesta Glòria. Un detall que ens fet saber és que una vegada acabades les reparacions van deixar un caramull d'enderrocs a la platja i  allà han quedat uns quants dies (si encara no s'han enretirat ). Ens han comentat que hi havia pots buits que se'ls ha dut la mar aquests dies passats de mala mar.







Una altre punt on han intervingut ha estat als accessos a Cala Roja a Canyamel.  Amb maquinaria pesant van picar les escales d'accés a la mar i una zona trespolada amb ciment, degut ha que havia quedat malmès per la tempesta Glòria. Així és com ha quedat la zona. L'actuació de "renaturalització" (com algú la qualificada) ha estat molt agressiva i ha deixat el terreny capolat.









A les XXSS hem llegit crítiques com aquesta: "La primera foto es del 25 de marzo 2020 cuando empezaba Costas con la destrución de la plataforma en Cala Rotja. El segundo foto es del 30 de marzo 2020 cuando quitaron los ultimos trocitos de cemento. Según informacion del ayuntament eso se llama "renaturalizacion". La plataforma existia des del principio de la Urbanisacion Costa de Canyamel 1969 o antes. Además con la gran máquina caterpillar destruyeron mucha roca natural y lo hicieron con mucha fuerza y rabia en la semana del confinamiento total ".