Amb l’inici del 5dB Capdepera Festival 2008, el nostre poble es prepara per viure un cap de setmana musicalment intens
Image

   Dijous dia 28  d’agost tengué lloc la  presentació del festival d’instruments de vent i  metall, 5dB Capdepera Festival 2008, a la terrassa de la sala d’exposicions de Can Creu d’Inca. L’acte comptà amb la presència del batle de Capdepera, Bartomeu Alzina; el regidor de Cultura, Rafael Fernández; el director general de Cultura del Consell de Mallorca, Maties Garcias; el coordinador del festival, Joan Ramón Xamena; el professors Michel Becquet (professor del conservatori de Lió, França) i un representant dels grups Spanish Brass i 5 de Brass.

Image

    Tots remarcaren la importància d’aquest festival, que inclou concerts, amb músics de gran prestigi, classes (hi ha inscrits prop de 40 alumnes) i l’intercanvi d’experiències. Fa 15 anys que no es fa una trobada d’aquestes característiques a Mallorca.
 
Image

   Recordem,  que a més de tres dies de classe, els concerts són:
    - Dia 29 d’agost, a les 22,30 hores: concert de 5dB i Michel Becquet
    - Dia 30 d’agost, a les 22.00 hores: concert de Josep Burguera (bombardí) i Irineusz Jagla (piano)
   - Dia 31 d’agost, a les 20,00 hores: actuacions dels alumnes del curs 5dB Capdepera Festival 2008. A les 22 hores, concert de clausura amb Spanish Brass Lluur Metalls Sbin i 5dB Brass Fusió, sota la direcció de Michel Becquet.

   Totes les actuacions seran al Teatre de Capdepera i gratuïtes.

Image
Els grups Spanish Brass i 5dB, assajant sota la direcció de Michel Becquet