El chef Álvaro Salazar lidera aquest projecte gastronòmic



Álvaro Salazar és el chef del restaurant VORO,  del Park Hyatt Mallorca, que ha obtingut la preciada Estrella Michelin en la cremonia celebrada al Teatre Lope de Vega de Sevilla, el passat dia 20 de novembre.  Àlvaro, cuiner nascut a Jaén i afincat a Mallorca des de fa 8 anys,  es considera un cuiner de vocació, ja tenia l’estrella Michelin al restaurant Argos de Pollença, que va  tancar per venir a Canyamel a muntar el nou projecte amb tot el seu equip ( va ser pel mes de març de 2019), que ell mateix qualifica de “cuina lliure I sense lligams”. L' Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics el va guardonar com a millor cuiner de Mallorca de 2017 i  en el s0a8 va ser premiat com a cuiner de l'any a Alimentària.

Amb la nova estrella Michelin, són nou les que hi ha a Mallorca:  Zaranda de Fernando Pérez, amb dos distincions; amb una Adrián Quetglas, Andreu Genestra, Es Fum, Es Racó d'es Teix, Maca de Castro, Marc Fosch i Álvaro Salazar.
 

Álvaro Salazar descriu Voro com “ un viatge, una actitud,  un univers que transpassa fronteres I horitzons sense deixar de mirar cap el Mediterrani. Voro és naturalitat, provocació i sofistificació. Una cuina lliure, amb ànima i sense lligam. Una irrepotxable proposta gastronomica que no oblida orígens ni geografies I que, com be expresa la seva etimologia, convida a devorar I consumir els seus suculents menús (Voro I Devoro) d’una manera voraç”

Álvaro Salazar amb el seu equip de cuina

Amb aquesta Estrella, el municipi compta amb dos restaurants amb la preciada valoració: Voro i  Andreu Genestra de Son Jaumell. .


Imatges UH i web Voro