La policia municipal de Capdepera deté C.R. com a presumpta autora del robatori de 700 euros en una discoteca de Cala Rajada
   La Policia municipal de Capdepera informà de la detenció per part d'agents d'aquest cos policial de C.R. de 22 anys, presumpta autora de diversos furts en bosses de dues dones que es trobaven en la nit del passat dissabte, 26 de juliol, dins d’una discoteca de Cala Rajada.
   La policia local va rebre un avís per part d'un dels responsables d'una de les discoteques del nucli turístic, a causa que en l'interior de l'establiment s'havien produït dos furts en bosses de dues dones que es trobaven al local.
   Personada la patrulla de la policia local a la discoteca, després de realitzar les oportunes investigacions i comprovar la veracitat de l'exposat, es va procedir a la detenció de la presumpta autora dels fets, de nacionalitat alemanya i amb domicili a Alcúdia.
   Els efectes recuperats, que ascendien a uns 700 euros, entre els quals hi havia una càmera de fotos, es trobaven en poder de l'anteriorment esmentada en el moment de la seva detenció. Així mateix se li va trobar una bossa suposadament de marihuana.