S'instal·len a la façana del carrer Gómez Ulla, del centre educatiu.


Aquests dies s'ultimen les feines d'instal·lació d'un conjunt de set peces ceràmiques que l'artista Gustavo ha dissenyat per a aquest centre educatiu. Són peces de dimensions mitjanes (entre 80 i 110 cm) que alegraran el retorn dels alumnes a les aules a partir de dia 12 de setembre,  li donaran un aire més alegre i faran conjunt amb els murals ceràmics (de dibuixos infantils) de la plaça de la Constitució. 

 
Gustavo, a peu d'obra, ha dirigit els treballs de fixació de les peces, primer situant-hi les plantilles i llavors adeqüant la superfícieper fixar-hi cada peça.

 
Les peces s'han realitzat al llarg d'aquest any a la teulera de CAN BENITO de Campos i dissenyades específicament per a aquest espai a partir de figures que formen part dels seus quadres més recents.


Les peces ceràmiques són un obsequi de l'artista al centre educatiu, que els darrers anys ha treballat la plàstica de Gustavo i on l'artista ha ha participat per explicar els seus punts de partida i mostrar la seva capacitat d'improvisació. 

 
D'aquesta manera la localitat de Capdepera compta també amb obra pública d'aquest artista gabellí que aviat podrà configurar la "ruta Gustavo" arreu del municipi.

 
L'equip directiu i el claustre de professors es mostra molt content de poder comptar amb aquestes obres artístiques que suponen un enriquiment patrimonial, però sobretot un enriquiment artístic que inspirarà a grans i petits.

 
Aquestes peces ceràmiques són una nova vessant que l'artista està experimentant i que a final d'any s'instal·laran també entre els dos murals del moll de Cala Rajada.



Durant la instal·lació han estat moltes les persones que quan passaven ja donaven l'enhorabona a Gustavo per aquesta nova feina artísitica de la que podrà gaudir tota la població.


Ho paga passar a veure-ho. Enhorabona!