La Guàrdia Civil d'Artà investiga els fets



Primer ho llegírem a la revista local Faxdepera i ara ha sortit a la premsa insular (inclús hem vista IB3 gravant davant l’edifici). Es tracta del cas de dues dones que presumptament van ocupar un edifici de Cala Rajada i que després es dedicaren a llogar-lo mitjançant Internent.

Hem pogut llegir que la Guàrdia Civil d’Artà va detenir les dues dones i investiga el cas que inclouria “ delictes de falsedat, estafa i defraudació de fluid elèctric ja que van connectar els habitatges de forma il·legal a la xarxa.”

L’edifici en qüestió és un immoble nou, que es troba desocupat, de l’avinguda Joan Carles I a l’entrada de Cala Rajada. Els fets segons el que ha publicat la premsa serien així:  “les dues dones varen accedir a un dels pisos de forma il·legal amb la intenció d’instal·lar-se i en trobar un manat amb les claus dels altres pisos decidiren llogar-los, publicant un anunci en que ofertaven apartaments per 500 euros amb llum i aigua inclosos”. Ara la Guàrdia Civil  es troba en plena investigació per aclarir els fets.

Sembla que els inquilins són persones que treballen a Cala Rajada durant la temporada turística. Cal recordar el dèficit  d’habitatges pels treballadors de l’hostaleria durant els mesos de juliol i agost.