El club de la Tercera Edat de Cala Rajada celebrà el seu 31è aniversari

Vista parcial del menjador de Son Sant Martí

El passat diumenge, dia 11 d'octugre,  prop de 225 persones es reuniren al restaurant Son Sant Martí de Muro, per a celebrar la festa del 31è aniversari del club de la Tercera Edat “Son Naïxent” de Cala Rajada. Les regidores del Ajuntament de Capdepera, Ivon Renaud i Carmen Corraliza, juntament amb el rector Antoni Amorós, el president del club Pep Navarro i altres presidents de les associacions de Gent Gran de la comarca, feren cap de taula del dinar.


Taula de presidència del dinar d'aniversari del Club de la Tercera Edat "Sol Naixent" de Cala Rajada

La celabració  consití en un suculent dinar, en el que no faltà el ball de rigor, amenitzat per Jaume Bonnín, Pepita Morató i d’altres espontanis, a més de una breu actuació de la Coral Cala Rajada, dirigida per Pep Llull.


​Animat ball de cloenda del dinar 

La gent en va sortir prou satisfeta. No més un emperó, quasi unànimen, traduït en pregunta: I no podrien celebrar-se, el dos dinars dels Clubs de la Tercera Edat - el de Capdepera i el de Cala Rajada- separant la data, al manco, un mes l'un de l’altre? Sembla que un diumenge rera l’altre, fa que la “panxada”, encara, no s’hagui pogut païr.
Al cap i a la fi, se pot dir que són el mateixos comensals els qui acudeïxen als dos dinars.

Una de les taules del dinar del 31 aniversari de "Sol Naixent"  

Només cal desitjar felicitats als socis del Club "Sol Naixent" i als comensals que compartiren taulada.


Fotografies de Pep Navarro