El passat divendres 26 de juny de 2015, va tenir lloc l'assemblea anual de l'Associació Hotelera de Capdepera,  a l’hotel Vincci Bosc de Mar ( antic Lux ) de Cala Rajada. Aquest acte acull als representants dels establiments hotelers associats del municipi sota la presidència de Joan Ferrer i l'assistència del conseller de Turisme, Jaume Martínez, al presidenta executiva de l'Associació hotelera de  Mallorca, Imma de Benito, i el batle de Capdepera, Refel Fernández.



Durant el matí se dugué a terme l'assemblea en la que es tractaren diversos temes de caràcter més professional i posteriorment se dugué a terme un excel·lent dinar preparat i servit pel personal de l'hotel amfitrió. Ja a les postres arribà el moment de les intervencions que començaren amb Joan Ferrer que va fer incidència en l'esforç dels hotelers del municipi per a reformar els seus hotels i oferir uns establiments de qualitat, de fet el 90% dels hotels són de 3 i 4 estrelles. També comentà l'interès en potenciar rutes senderistes i cicloturístiques, i la feina feta de promoció amb l'assistència a més de 20 esdevenimets i fires turístiques. Demanà millorar la neteja, més presència policial, la reforma del Passeig marítim i avinguda Cala Agulla i l'oficina de turisme de la plaça dels Pins, entre d'altres. No li faltaren paraules d'agraïment a l'ajuntament i comentà que volen prendre part en la redacció del Pla Estratègic de Turisme i com a Associació Hotelera volen ser tinguts en compte



Després van prendre la paraula na Imma de Benito, que breument agraí la feina feta per l'associació i se posà a disposició dels associats per millorar el destí turístics i donant les gràcies al conseller per la Llei turística, i  el conseller de Turisme, Jaume Matínez, que pràcticament s'acomiadà agraint el suport rebut aquests darrers quatre anys.





El torn de parlaments el tancà el batle de Capdepera amb paraules d'agraïment al conseller per la col·laboració i manifestant l'aposta de l'Ajuntament de Capdepera per crear una destinació que millori any rere any. Una destinació que inclou distints segments con ara el familiar, d'oci... amb una oferta ordenada. Va fer referència al seu programa electoral al assenyalar alguns aspectes que cal reforçar com ara l'aposta per millorar les instal·lacions esportives, crear un carril bici que uneixi tots els nuclis turístics i Capdepera, cercar el turisme de creuers, demanant a Ports inversions per poder permetre l'arribada de creuers a les costes de Capdepera. No va oblidar l'importància del dia a dia i de la seguretat amb el reforç de l'unitat de platges i l'unitat nocturna. En tot moment va fer referència a la bona sintonia amb el president de l'Associació Hotelera "...hem estat anys d'adversaris polítics i ara ens toca col·laborar".