L’Associació Hotelera de Capdepera cerca l'arribada de turistes nòrdics, a la fira Tur de Göteborg, i participa a una jornada promocional  amb  els comercialitzadors nòrdics de golf.






Des del dijous 19 i fins el diumenge 22 de març,  el municipi de Capdepera  es promociona a la fira turística més important d’Escandinàvia, la TUR, que se celebra  a la ciutat sueca de Göteborg.

Aquesta fira està considerada com la de major importància del sector turístic suec per nombre d’expositors i visitants, que rep  més de 50.000 persones entre professionals i públic general.

Des de  l’espai destinat a les Illes Balears, Capdepera està lliurant material   promocional a un nombrós públic que queda encantant amb les imatges  de les  nostres platges, i que també demana informació sobre altres activitats com ara el turisme actiu, el golf, la gastronomia  i la naturalesa.

La participació a aquesta fira s’emmarca dins els objectius de l’Associació Hotelera de promocionar la nostra destinació en els mercats escandinaus. Amb aquesta estratègia,  el  12 de març l’Associació Hotelera també va participar a un workshop de presentació de l’oferta de golf de la localitat a agents comercialitzadors suecs, noruecs i danesos.