La Tercera Edat de Capdepera i Cala Rajada inaugura les pistes de petanca


 

L’Ajuntament de Capdepera ha entregat aquest matí les claus de la zona de petanca a les associacions de la Tercera Edat de Capdepera i Cala Rajada.

Les pistes es troben al carrer Feliu Morey Amengual, a Capdepera, a un terreny on fins ara hi havia un parc infantil poc freqüentat.

La demanda va venir fa un any per part de la Tercera Edat i es va intentar cerca un lloc cèntric entre els dos nuclis urbans. El departament de Medi Ambient, encarregat dels parcs infantils, va comprovar que aquest parc concretament no tenia gaire ús ja que molt a prop n’hi ha un altre, per aquest motiu és va optar per suprimir-lo i muntar-hi tres pistes de petanca.

Les obres estan fetes des de fa uns mesos però estaven pendents de col·locar un bany per els usuaris per poder-lo inaugurar. El batle de Capdepera, Rafel Fernández, les regidores de Gent Gran, Ivón Renaud, i Medi Ambient, Bel Blanes, han entregat les claus i un joc de petanca a cada un dels clubs de la tercera edat.

A banda els clubs, els grups interessats en jugar a petanca també poden usar les instal·lacions però s’han de posar en contacte amb el departament de Serveis Socials prèviament.