L’Associació Hotelera promociona l’oferta turística de Capdepera a  Viena i Stuttgart



First Sun Mallorca Hotels ha  participat  del 15 al 18 de gener a la Ferien Messe de Viena, fira internacional de vacances, viatges i oci.  Es tracta de la principal fira  turística a Austria destinada a públic, que convoca cada any més de 100.000 visitants.

L’Associació Hotelera  de Capdepera ha disposat d’un mostrador dins l’espai  destinat a Balears, des del qual s’ha promocionat el municipi,  incidint en  els segments més atractius per al turista austríac.

D'altra banda,  també  durant  aquest cap de setmana,  els dies 17 i 18 de gener,  la nostra destinació  ha estat representada a la fira CMT Fahrrad & Wandern de Stuttgart, a Alemanya, amb l’objectiu de promocionar  l’oferta de turisme actiu de Capdepera. La fira CMT Fahrrad & Wandern és una de les fires de productes més importants d’Alemanya i des de l’Associació Hotelera intentam incidir en la promoció dels nostres productes,  com a eina per atreure  turistes  fora dels mesos d’estiu.

A  Viena i Stuttgart  s’ha estrenat el nou fullet promocional del municipi, editat sota el títol: “ Welcome to Capdepera, Mallorca First Sun Paradise”; un catàleg molt visual, que  ofereix les millors imatges del nostre municipi a qui no ha estat mai, a la vegada que permet reforçar la imatge de marca de la zona a qui encara no la coneix.

Aquestes fires  s’enmarquen dins la programació de  les activitats promocionals de  l’Associació Hotelera de Capdepera per a aquest any 2015.