Els estudiants d’ESO de l’IES Capdepera escolten la realitat de diferents estudis i professions


Una trentena d’alumnes de l’IES Capdepera s’aproparen ahir horabaixa al centre Cap vermell per participar a la xerrada sobre professions. Concretament ahir es tractaren els estudis i els treballs de veterinària, psicologia, dret, comunicació audiovisual i informàtica. 


La xerrada va ser molt interessant per els assistents que aprengueren de primera mà els pros i contres d’aquestes titulacions, les avantatges d’estudiar, les diferències d’estudiar a Mallorca o a fora, i una vegada aconseguit el títol, els punts positius i negatius de les sortides professionals.

Els tertulians explicaren la seva experiència i les aspiracions que tenien quan estaven a l’institut i de quina manera acabaren estudiant determinades carreres o formació professional.

Aquesta activitat està emmarcada dins el “2014, any de l’educació a Capdepera” i les professions que es tractaren ahir varen ser de les més demandades pels alumnes de l’IES en un sondeig realitzat pel professorat.

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Capdepera no es descarta fer-ne més, amb altres professionals, per mostrar als alumnes la importància de continuar, estudiant i conèixer millor les sortides professionals que tenen.