Es detecta un notable increment de robatoris als hortets de foravila.


La Guàrdia Civil ha detingut un adolescent de 17 anys com a presumpte autor de 39 robatoris en domicilis de Cala Rajada comesos en els darrers mesos. El menor, que ja havia estat arrestat diverses vegades per fets similars, venia els efectes que robava amb la col·laboració d'altres dos joves, de 16 i 17 anys i que estan acusats de receptació.

Els tres sospitosos van ser arrestats la setmana passada després d'una llarga investigació de l'institut armat. Les indagacions es van iniciar fa diversos mesos davant el notable augment dels robatoris en domicilis de Cala Rajada, dels que van desaparèixer joies, diners i aparells electrònics. Els agents encarregats del cas van arribar a la conclusió que l'autor dels robatoris era un menor de 17 anys amb diversos antecedents. La Guàrdia Civil ha aconseguit recuperar una petita part del botí , tot i que manté obertes les indagacions i tracta de localitzar més persones que van comprar els efectes sostrets.

Per altra banda, comunicar que ha augmentat la sensació de robatoris i destrosses als hortets de foravila de matinada, arrambant no sols amb menjar sino amb planters i altres sembrats que encara no han madurat.