Ambdues assumeixen l'entrada a l'equip de govern amb diferent dedicació




Es modifiquen les àrees i dedicació d'alguns regidors  del govern municipal


Mónica Viejo Becerra (PSOE) i Isabel Blanes Gayà (UCAP) juraren el càrrec de regidores de l’Ajuntament de Capdepera en la sessió ordinari del ple de març, celebrada dia 7 de març a la Sala de Plens de Can Creu d'Inca.
 

Mónica Viejo entra en substitució del regidor sortint Sebastià Sureda i s’encarregarà de les àrees de Vies i Obres, Cementeri i Protecció Civil.

 
Isabel Blanes entra en substitució de la regidora sortint Catibel Llabata i no tendrà dedicació ni cap àrea de responsabilitat.

Per altra banda, l’àrea d’Hisenda l’assumeix el batle i el Patronat del Castell la regidora Carme Riera. D'altra banda en Fernando Martínez torna assumir l'àrea d'Esports, augmentant la seva dedicació al 50%, i Albert Llull redueix la seva dedicació.

Hem pogut parlar amb Mónica Viejo qui ens ha comentat que assumeix la seva regidoria amb molta il·lusió i ganes, per bé que just aterra a les noves responsabilitats que te al davant.

La pregunta que molts se fan és si acabarà el govern municipal amb l'actual composició? Si serà aquesta la darrera remodelació. Nosaltres esperem que si, en tot cas desitjam a les regidores entrants molts d'encerts.