El Centre Melis Cursach comença la temporada 2014 de visites guiades  



 El Centre Melis Cursach (CMC) ha començat una altra vegada amb les visites guiades després de l’aturada de l’hivern. Un nombrós grup de 42 persones que pertanyen a l’Hermandad de veteranos de las Fuerzas Armadas y la Guardia Civil han visitat el municipi per veure la casa i la farmàcia.

De cara a la nova temporada el CMC presenta com a novetat la col·lecció d’obres fruit de les exposicions realitzades durant el 2013 i 2014. Aquestes peces restaran exposades a l’escala de la casa per a que tots els visitants en puguin gaudir.   

Així mateix continua la tasca de catalogació i ordenació de les substàncies  químiques i orgàniques de l’apotecaria, la confecció dels panells explicatius i els fulletons específics, de cara a la presentació oficial de la farmàcia el proper mes de maig.

L’horari de visites guiades és dimecres i divendres a les 11 i 12 h. Fora d’aquest horari es poden concertar visites a l’oficina de turisme de Capdepera i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.