Image

Amb les rues de divendres a Cala Rajada i dissabte a Capdepera, comencen les Darrers Dies.

Els itineraris, de les rues, no han canviat massa:

Cala Rajada

Isaac Peral- Magallanes (concetració)-Leonor Servera-Bustamante-Mendez Núñez-Reis Catòlics-Leonor Servera- Plaça Pins

Capdepera

Carrer Roses (concentració)-Ciutat-Centre-Col.legi-Ses Pedreres-Poliesportiu on hi haurà una festada amb el Tumbet de solfa .

També hi haurà Rueta a l'escola s'Alzinar, la sortida serà devers les 12 del  pati del centre escolar, i l'itinerari serà l'habitual, enguany no tenen un tema comú i cada classe ha triat el seu. A s'Auba  no faran rueta, faran una desfilada dins el el centre.

 D'altra banda dia 31 de gener,  l'associació de la Tercera Edat Sol Naixent de Cala Rajada ha organitzat un ball de disfresses obert a tothom, amb premis (caixa de galetes i botella de cava, per als participants), i esperen una gran participació per passar-s'ho bé. En Pep Navarro, el seu president, convida tothom a afegir-se a la bulla dels Darrers Dies.

Per acabar dia 6 de febrer, dimecres de cendra, s'ha organitzat "s'enterro  de sa sardina". La concentració serà a les 19 hores en el moll i seguidament es farà l'enterrament amb la lectura del testament i sopar de sardina, pa i vi. Per aquest esdeveniment col·laboren amb Sol Naixent, l'Ajuntament, la Confraria de Pescadors i Miquel Mosca.

Vos tendrem informats!. Com sempre!