Image

   L'Obreria visita cada any les escoles per a convidar els al·lots i al·lotes a la festa. Aprofiten l'avinentesa per a comentar algunes  normes bàsiques de comportament durant aquests dies. Enguany, com a novetat, l'Obreria ha organitzat un concurs de dibuix, amb  un premi per a cada nivell i escola, a més d'un obsequi per a cada participant.

    Així anà per les escoles...

  L'amic Xisco Campins ens ha fet arribar aquestes fotografies de la celebració de Sant Antoni en el col·legi "S'Auba", de Cala Rajada. El membre de l'Obreria, Kiko Melis, acompanyat d'un Dimoni i de Sant Antoni, va tenir ocasió d'explicar el sentit de la festa i la seva iconografia als alumnes de l'escola. No hi faltaren, com és lògic, ni el corresponent fogueró ni les cançons pròpies de la festa.

Image

Image

Image

Image

  Pel que fa a s'Alzinar, el programa va ser semblant. Dilluns reberen la visita dels obrers i del dimoni, convidant els al·lots i al·lotes a la festa i agraïnt-los la seva participació en el concurs de dibuix. Dia 16 al matí cada aula va fer el seu "ninot" per cremar en el foguró, caretes i altres activitats al voltant de la festa (cantar, glosar, dibuixar...). A l'hora de pati feren l'encesa dels foguerons i devers les 12,30 començà la torrada organitzada pel servei de menjador i l'APIMA.