UN DERBI VIBRANT      Artà 1 – Escolar 2

Preferent
Artà 1 – Escolar 2
13è classificat
   Un derbi és un derbi i el d’el diumenge 20 no va decebre. A un partit com aquest, el fet que en el minut 10 l’Artà perdi un jugador (Toni Serapio) per doble amonestació, ho condiciona molt. L’Artà quedà molt ferit tot i que jugant amb 10 semblava que no havien perdut un home. A la primera part, per a mi, l’Escolar va tocar la pilota amb criteri, sense frissar, i això va dur que en Jaume Faba aconseguís el 0-1, un gran gol, i amb més o manco control del partit. A la segona part fou l’Artà el que es va tirar a l’atac i va dur el pes del partit, però, en un contraatac, en Faba centrà una pilota a l’àrea i en Benji aconseguí el 0-2. Això donà una mica de tranquil·litat, per més que l’Artà seguia atacant, fins que a la treta d’un corner aconseguí l'1-2. El partit fou un recital de cartolines que van fer que la tensió, tant a la gespa com a la grada, anàs agafant temperatura. L’Artà va perdre primer en Serapio, llavors  el seu entrenador, el segon, el massatgista i en Javi Pacheco, també per doble amonestació, ja a les acaballes del partit i deixant l’equip local  amb nou jugadors.

Com deim en titulars, va ser un partit vibrant, amb una motivació especial per part dels jugadors d’un i altre equip i que acabà en victòria gabellina. Una menció molt especial per al juvenil Alex Murillo, que va demostrar un cop més que és un gran jugador i que no s’arrufa ni davant l’Artà, i per a Josep Antoni Medina, que va fer un molt bon partit al centre de la defensa. En definitiva un partit d’allò més vibrant i que dóna tranquil·litat a l’Escolar, ja que s’allunya una mica més de la zona perillosa de la classificació.

3ª Regional
Escolar 1 – Rotlet Molinar B 4
   Les errades es paguen cares i l’Escolar ja a la primera part perdia 0-3 davant un bon equip.

Juvenils
Escolar 1 – Manacor B 1
9è classificat

Cadets
At Balears 0 – Escolar 0
8è classificat
    Els Cadets tornen a donar la sorpresa i posen contra les cordes el segon classificat. Cal dir que la prepotència dels equips de Ciutat a vegades els juga una mala passada i dissabte ho van fer pagar a l’Escolar mitjançant un joc brut i poc esportivitat, tant dels mateixos jugadors com dels seus seguidors, que van de sobrats i que abans de començar ja tenien el partit guanyat. Enhorabona