Actuació dels atletes gabellins al Campionat de Balears absolut




Aquest darrer cap de setmana ( per 12 i 13 de febrer 2011)  repartit en dues jornades, s'ha disputat a la pista d'atletisme dels Prínceps d'Espanya de Palma, el Campionat de Balears en categoria Absoluta.
La representació d'atletes gabellins estava formada per en Miquel Medina als 1500 metres, na Júlia Fernández als 60 ml i al salt de llargada, i per na Claudia Troppa als 4x60, 4x200 i als 60mt.
Abans de mencionar els resultats obtinguts, s'ha de recordar que la categoria Absolut és la màxima categoria, on hi deixen participar atletes més joves a segons quines proves des de la categoria cadet (els més petits per edat). Dit això, en Miquel Medina quedà 16è als 1500 mts amb un temps de 4'49''.



Na Claudia Troppa va fer bons els pronòstics i es proclamà Campiona de Balears en els 60 metres tanques, a més de quedar sotscampiona a les dues proves de relleus, amb el seu club, el Pitiús. I per acabar, na Júlia Fernandez, de categoria cadet, aconseguí acabar 9a als 60ml, i medalla de bronze a la prova de llargada amb un bot de 4'67 metres.

Enhorabona!