Us demaneu què podem fer els diumenges?

És la típica pregunta que ens feim els uns a  els altres... Què podem fer avui? Què no podem fer? .... Cada diumenge les mateixes pautes, la monotonia.



Per què no canviar per una activitat divertida, esportiva?
No cal tenir experiència, només fan falta les ganes, motivar-se... Així i totm un trosset de vosaltres diu que sí i l’altre que no... Però, per què serà?
Realment us pensau que és  difícil?



Idò, us proposo que ho proveu. És una activitat que poden fer des de nin de 7 anys fins adults de 65 anys, que són edats de persones que ha  vingut a remar amb nosaltres. Gent que ve d’una oficina, altre que és metgem l’altre que a penes té temps per a fer res, que la feina el té agobiat... però els diumenges són els dies que descansam. Heu vist Mallorca des de l’aigua?



 Jo us propòs una forma de passar un diumenge divertit i esportiu, en contacte amb el medi ambient més natural i, sobre tot, conèixer un poc més el vostre pobles des d’una altre punt de vista.



Aquí teniu unes quantes fotografies del que va ser una sortida, el passat diumenge 6 de febrer, tot aprofitant  unes “calmes “ de febrer... encara no sabem si la mar era aigua o una bassa d’oli.

Aloha

Joan Bonet
JETBOAT-MALLORCA

Més fotografies a:

https://cid-8e5263a8da7eee38.photos.live.com/browse.aspx/Que%20fer%20un%20diumenge?Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos