Claudia Troppa intensifica la seva

preparació i confia aconseguir

la mínima per a participar-hi.

Així ens ho ha declarat la campiona de Capdepera després de passar la temporada d'hivern pràcticament en blanc per acumulació de diversos problemes.

L'adaptació al nou entrenador i al club pitiús és excel·lent i allà es troba molt contenta. Vol "posar-se ses piles" i aconseguir la mínima que li permeti estar en el Campionat Europeu d'atletisme de Barcelona la setmana del 26 de juliol a l'1 d'agost. Li fa molta il·lusió i a continuació disputar el campionat d'Espanya, dia 15 d'agost, a Avilés.

Com sabeu, ara entrena amb Toni Roig. Aquest hivern sols ha fet feina de construcció (agafar i mantenir la forma física). Ara la preparació i els entrenaments ja són més intensos, de cara a l'inici de la temporada d'estiu a l'aire lliure.

"Ara mateix em vaig trobant molt bé físicament, em falta un poc més de força mental i creure més en mi", ens manifestà. Per aquest motiu, a partir de mitjan maig començarà amb els control en competició per a avaluar com va la feina feta.

Com sempre, des de Cap Vermell desitjam el millor a na Claudia i li agraïm la seva deferència per informar-nos de com li van les coses. Res ens faria més feliços que poder contar nous èxits seus.

Ànim i bona sort!