* L’INFANTIL FEMENÍ GUANYA DE BON TROS A L’ALCÚDIA

* LA PRIMERA AUTONÒMICA ACONSEGUEIX UNA VICTÒRIA MÉS, QUE L’APROPA AL TRIOMF DEL TROFEU

 





Minibàsquet Masculí
Capdepera, dissabte 1/5/10; 11h
 
Atlètic Escolar 76 – CB Consell 25
 
1r període (22-2), 2n període (18-6), 3r període(18-8), 4t període (22-0), 5è període (15-0), 6è període (11-9)
 
   Com podreu comprovar, un partit sense cap complicació, cosa que ens tenen acostumats aquest any. En aquest partit vaig intentar que els al·lots es frenassin un poc en atac, anant més lents i fent una millor selecció de tir o passar el baló als companys millor posicionats. La veritat és que dona gust treballar amb aquest equip perquè estan oberts a qualsevol canvi que els puguis suggerir. Les meves felicitacions a tots.
 
Susana Barrantes


 

Infantil Femení
Capdepera, dimecres 28/4/10; 18.30h
 
Atlètic Escolar 51 – Dakota Alcúdia 30
 
1r període (12-8), 2n període (16-6), 3r període (4-6), 4t període (19-10).
 
    Partit molt semblant al jugat contra Joventut Mariana la setmana anterior, amb la diferència que aquesta vegada érem 10 jugadores envers de 7. Gran treball ofensiu per part de les nostres, aconseguint robar baló amb les conseqüents jugades de 2 contra 1 o 1 contra 0. En l’atac es va fer una bona rotació del baló i un bon percentatge en rebot. Estic molt contenta del treball de les nines. I per altra banda, agrair als pares per estar sofrint i animant durant les dues temporades, al final tots hem après que per guanyar s’ha de sofrir i, nosaltres amb diferència! Gràcies a tots!
Tan sols recordar que ens queda el darrer partit contra Andratx, el proper divendres 7 de maig.
 
Susana Barrantes
 



Cadet Masculí
Capdepera, dissabte 1/5/10; 19h
 
Atlètic Escolar 51 – Santa Mònica 72
 
   Aquesta setmana els cadets varen disputar el penúltim partit de play-off d’ascens enfront del Santa Mònica, l’equip favorit per pujar a especial. Ja d’entrada, se’ns presentava un partit molt difícil, i així va ser: vàrem intentar desenvolupar el nostre joc davant d’un equip molt ben plantat en la pista, molt efectiu i disposat a guanyar aquesta lligueta. Vàrem intentar posar totes les cartes sobre la taula i jugar de la millor manera que sabem, disputant una segona part molt bona, però aquesta setmana m’agradaria destacar, especialment, l’actitud positiva i el bon paper den Marc, Dani Carril i Pep,  que amb el marcador en contra i enfront d’un rival molt superior, no van abaixar els braços.
Ara ens posem amb 1 victòria i 3 derrotes, a falta d’un partit, i ens enduim l’experiència d’haver competit contra els equips més bons de la nostra categoria.
  El darrer partit serà aquest dimecres 5 de maig a Calvià.
 
Guillermo Mir
 



Júnior Masculí
Capdepera, divendres 30/4/10; 19h
 
Atlètic Escolar 59 – Joan Capó 73
 
He provat en mallorquí, castellà, angles... fins i tot xines. A la fí he descobert que la única manera de que els meus equips hem facin cas es explicar-me en esperanto: Al ciu tiuj ol hayais decidita kontroli se alivorte vere Esperanto, mi diros cin ke teneis la tro da libera tempoj. Vi eliras al la ekstera mondo kaj preni cin la cervecitas. Tiu sino kiu estas bonan manieron d'inversigi vian tempojn.

Alberto Llull



Sènior Femení 2ª Autonòmica
Palma, dissabte 1/5/10; 21h
 
Bons Aires 50 – Atlètic Escolar 31
 
   Els pobles de la terra han contemplat la salvació que el senyor va disposar per a Israel al seu ungí. Cantem tots la seva gloria entonant un cant i nou i cridem al·leluia!!!!! GLORIA GLORIA AL·LELUIA!!!!!
GLORIA GLORIA AL·LELUIA!!!!! GLORIA GLORIA AL·LELUIA!!!!! EL BASKET ENS HA SALVAAAAAAAAAAAAAT!!!!!
 
Alberto Llull
 



Sènior Masculí 1ª Autonòmica
Capdepera, diumenge 2/5/10; 17.30h
 
Atlètic Escolar Burger King 82 – Bàsquet Mallorca 63
 
1r període (19-16), 2n període (20-17), 3r període (23-19), 4t període (20-13).
 
   Aquest diumenge vàrem poder gaudir d’ un dels partits mes seriosos d’ aquesta temporada, mantenint la concentració durant la majoria dels 40 minuts i sabent aturar les virtuts dels contraris i pacientment cercar la millor acció d’ atac. Ja es massa comú que els que no donen “la talla” son els àrbitres. En tot moment vàrem dominar en el marcador i després de controlar les precipitacions en atac dels primers minuts , que era el joc que els inquers volien, vàrem posar terreny en el marcador, un equip visitant que les seves virtuts son els atacs ràpids, penetracions i passades extres cap a defora i llançaments llunyans, ho varen poder controlar tot, i vàrem deixar el millor triplista de la categoria (4 J .Muntaner) en tan sols 4 triples i 4 lliures canviant constantment el seu par (Nico, Villalobos, Nebot). Ens queda el darrer partit  Diumenge vinent a Sa Pobla per demostrar que aquest equip gabellí es mereixia jugar la lligueta d’ ascens.
   Wolfy avui es tema es el que jugant 40 minuts defensa individual també es pot guanyar de 19 a un equip jove, ràpid, llançador  i amb tots els jugadors que les agrada jugar de cara, així en Dani no me podrà  posar amb evidència i així no m’ enviaràs un missatge. Una abraçada.
 
Toni Llodrà