El passat dissabte, en el marc del programa de les Fires i Festes de primavera de Manacor, es va dur a terme la 9a edició del Torneig infantil de judo “Moli d'en Xema”. Promogut per l'AMIPA del col·legi, l'organització va anar a càrrec del Renshinkan i el patrocini de l'Ajuntament de Manacor.

Puntual, així com estava previst, es van presentar les escoles participants. Les paraules de benvinguda van ser del representant de l’Ajuntament de Manacor, Ferrán Montero, regidor de Cultura, acompanyat per la regidora d’Economia, Paula Asegurado. Mentre que el lliurament de premis i les paraules de cloenda van ser de la Presidenta de l'AMIPA, Antonia Serra.

Les instal·lacions del col·legi  es van vestir de gala i van servir d'escenari ideal per la competició dels  132 atletes participants, assistents, acompanyants, organització etc... Tots i totes van gaudir de les actuacions del millor judo infantil. Les edats reservades eren de 4 a 15 anys i dues modalitats en joc: la d'exhibició de randori i la competició.

Les escoles convidades van ser: de Manacor, La Puressa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Sa Torre i Renshinkan; també el  Renshinkan Cala Rajada; el Juníper Serra de Petra; Mestre Guillem Galmès de Sant Llorenç;  Punta d'Amer de Sa coma;  Penyal de Cala Millor;  i els amfitrions el col·legi Moli d'en Xema de Manacor.