Les generacions  joves de club vénen trepitjant fort

Maria Femenias, tanques

Dissabte passat va tenir lloc a la pista del CTIB el Campionat de Balears de la categoria s.14. A aquesta competició s'hi accedeix per rànquing balear: les curses i concursos tenen una quota màxima de participació i les atletes per poder participar-hi han d’aconseguir bones marques i així poder competir en aquesta final privilegiada.

Glòria Jaume al darrer relleu

El club va participar amb 5 nines i onze participacions, Maria Femenias va ser la protagonista ja que va aconseguir dues medalles d'or i una de plata. Les medalles d’ors corresponen als 80m tanques, on va tornar a millorar la serva marca personal i els relleus 4x 80m. Mentre que  la plata la va aconseguir als 80m llisos, on també va realitzar una gran millora de la seva marca. Aquestes marques tant en tanques com als llisos la posiciona al top 10 nacional de la seva categoria.

Pòdium de Maria Femenias ( 80 m. tanques)

Gloria Jaume, recordeu que és la petita del grup, ja que és de primer any. Realitzà un gran campionat aconseguint una medalla de cada color: la d'or als relleus 4 x 80m, la plata als 150m i el bronze als 80m llisos, just darrere de la seva companya Maria.

Maria Femenias i Gloria Jaume al pòdium de 80 m llisos

Sophia Adjowa Requena va aconseguir la seva medalla individual a la prova de salt d'alçada i també va participar en la medalla d'or del relleu 4x80m.

Sophia Adjowa Requena al pòdium de salt d'alçada / Les quatre medallistes

Noelia Pavón també integrant del relleu que va guanyar a més va aconseguir una 6a plaça en salt de longitud just darrere de la seva companya Margalida Servera que va quedar 5a.