Escolar 1 - Atlhètic Huialfàs 3 (1-2 segona part)

Dimecres 13 de març es va jugar la segona part del partit suspès per falta de llum dia 17 de febrer i que provocà el lamentable comunicat de la directiva contra aquestes pàgines desmentint l'evidència. Pensàvem que el partit es donaria per perdut a l'Escolar però es va jugar la segona part a les 18,30, ara ja amb llum.

El partit començava amb l'aventaja de l'Huialfàs (0-1) de la primera part que es va jugar i, tot d'una, es va veure la superioritat de l'equip pobler davant l'atac impotent de l'Escolar. Al minut 52 expulsió de Xavi Granados tallar un contratac amb falta essent el darrer jugador. A la jugada següent, minut 55 penal i gol de l'Huyalfàs (0-2). El partit es posava costa amunt i amb un jugador menys. S'intentà però no fou possible. I al minut 81, la puntilla: 0-3 de l'Huyalfàs que tancava el partit. Però l'Escolar marcà de penal l'anomenat gol de l'honor sobre la bocina, al minut 90. Als ventidors una altra targeta vermella a l'Escolar, en aquest cas a Herrada. Això no pot ser.

Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.