Tothom sap que l'equip organitzatiu del RSK no té límits a l'hora d'organitzar activitats. Els esdeveniments per als esportistes en edat escolar són a l'ordre del dia.

L'acadèmia Renshinkan, entre molts objectius en té un de molt clar: el desenvolupament dels valors que ens proporciona el judo mitjançant els festivals, tant de randori com de competició.

Enguany, la 37a edició va reunir 204 participants. El festival s'inicia amb les paraules de benvinguda per part del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, Sr. Sergi Virjo, i acabà amb el lliurament de les corresponents distincions als col·legis participants: Col·legi Fray Juniper Serra (Petra );  de Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puresa, Moli d'en Xema, Sa Torre i el Renshinkan; de Sa Coma, el Punta de N'Amer; de Sant Llorenç, el Mestre Guillem Galmés; de Cala Millor, na Penyal; d'Artà, Poliesportiu Na Caragol; de sa Colònia de Sant Pere, el Rosa dels Vents; i els amfitrions de l'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.