Diada escoleta Iselar i Cobian

Dissabte passat, 3 de febrer,  es va dur a terme la segona Diada de l’any al nostre poble veí, Artà. Un matí on vam veure molta intensitat i millora per part de tots els clubs. Els més petits van gaudir molt i la grada encara més. Gràcies per la participació tant de les famílies com de les organitzadores que han fet que la Diada vagi sobre rodes, amb jocs molt dinàmics i divertits on els jugadors i les jugadores han pogut aprendre a jugar en equip i posar en pràctica el que hem practicat als entrenaments.

 



CADET MASCULÍ NOAH’S

CB Capdepera Cafè Noah’s 58 - 98 Bahia Sant Agustí

Partit amb molt poca intensitat i falta de ganes. Els cadets del Capdepera es disposaven a jugar contra un equip del mateix nivell, però els dos equips van sortir a la pista de manera molt diferent. Mentre els visitants sortien amb la idea d’imposar el seu ritme al partit, els locals van començar el partit desubicats i amb una intensitat per sota del nivell estàndard de l’equip.
La primera meitat va ser molt oblidable, tant en atac com en defensa, però després del descans els nins van sortir amb una mica més d’arpa demostrant la realitat del partit, dos equips similars amb les seves degudes forces i febleses.
Encara que el partit va ser molt frustrant a causa de la falta de compromís dels jugadors, la falta de resposta del cos tècnic i un arbitratge poc afavoridor per als locals, es van veure moments molt destacables de jugadors i grans forats defensius i ofensius en els quals es pot treballar i millorar.
Ara toca anar pel següent.



#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet

Partits del proper cap de setmana: