At Huialfàs 2 Escolar 0

 

Benvinguts siau, estimats i estimades futboleres, tots quan sou! 

Com tots vostès molt probablement ja sabreu, la notícia sorpresa de la setmana ha estat el recent fixatge del millor míster Moll com a preparador físic de la selecció espanyola sub-23. Des d'aquests quatre folis mal agarbats, com no podria ser d’altra manera, li volem donar la nostra més sincera, respectuosa i cordial enhorabona. El bo d’en Jaume es mereix això i més. Fora dubtes aquesta fita és un gran bot de qualitat dins la seva carrera esportiva.

Sabíem, o més aviat intuíem, que aquesta situació de bonança tècnica, de qualque manera era prou fictícia, interina o provisional. N’estaven  segurs que, més prest que tard, ens despertaríem d'aquest  somni tan agradable on ens havíem adormit de grassos que anàvem.  Doncs, aquest moment ja ha arribat. Gràcies a les recents obligacions adquirides pel millor míster Moll, a partir d’ara, serà prou difícil o complicat comptar amb la seva inestimable i valuosa sapiència futbolística.

Ja ho varen pronosticar a la crònica avantmatx que férem a principi de temporada. Llavors, en Copoví primer el breu, encara era l’entrenador del primer equip: «Isma, amb tu hem pogut gaudir de la vertadera essència del futbol: moltes de gràcies! Però, per favor, no te’n vagis molt lluny ni amaguis la pissarra encara. Jo, fos de tu, començaria a encalentir…»

No ens vàrem equivocar de gaire. Aquesta setmana, n’Isma Venera ja ha començat a participar dels entrenaments del primer equip. Segons sembla, sols són pensaments meus, la intenció és que n’Isma  s’integri dins el cos tècnic del primer equip, per, en certa manera, suplir les absències puntuals del millor míster Moll. Diuen, els que d’això en saben: «que la unió fa la força». Molta de sort i esperem que la dita encerti; jo n’estic segur que així serà.
 

Senyores i senyors s’ha acabat el bròquil! Hi ha maneres i maneres de perdre un partit de futbol. Les maneres de con hem perdut avui podria donar, amb molta seguretat, molt que parlar. Però, passades ja vint-i-quatre hores després del partit he decidit deixar-ho córrer. Per un simple partit de futbol no val la pena trepitjar bassiots i posar-se malament amb el personal.

L'alineació, per dir qualque cosa, que el millor míster Moll ha disposat ha estat la següent: En Toni López (2) sota el tres pals de l’enramada. En defensa: Juanma Crespo (2) al lateral dret. Al lateral esquer: Xavi Granados (1).  Com a centrals: n’Herrada (1) per l’esquerra i en Torres per la dreta (2). Com a pivots en Joan Sard (-) i en Jaume Faba (1). A les bandes: Ruedas (0) per la dreta i Garcia (0) per l’esquerra.  Al centre del camp Edu Flaquer (2).  A la punta de l’atac n’Abdou (1).

 A més dels ja susdits, també han jugat: Barrantes (1), Federico (1); Lucas (1) i Sosa (-).

Com ja he dit abans avui no entraré en detalls. Hem perdut merescudament perquè no hem sabut llegir el partit des de la banqueta i no l’hem sabut jugar des de dintre del camp. L’Huialfas ens ha sigut prou superior, punt final.

Diumenge qui ve ens jugarem els punts dins el camp del Binissalem. Sobre els papers un rival igual d’assequible que el d’avui. Vista la dinàmica i deriva d’avui no vull fer cap vaticini. Estic encès!

Ja veurem el que serà en ser cuit, i el darrer que tanqui la porta, si és que encara queda porta.

Visca l’Escolar victoriós!

Biel Torres



Resultats dels altres equips del  Club Esportiu ESCOLAR
Cap de setmana 21-22 d’octubre 2023

Juvenils Primera Regional grup “C”
 Escolar 6 Esporles 1
Gols del Escolar : Alejandro Villalba 2 / Alejandro Venera 1 / Rafael Jesús Heredia 1 / Adrià Manuel López 1 / Miquel Genovard 1

Cadets Primera Regional grup “C”
Escolar 1 - Pla de Na Tesa 7

Infantils 2ª regional grup “A”
  Escolar 2 - Poblense  “B” 2

Infantils 2ª regional grup “D”
Bellver Palma “A” 13 - At. Escolar 0

Alevins preferent Mallorca grup “A”
Escolar 3 - Murense “A” 2

Alevins Primera Regional Mallorca grup “C”
Campos At. D.C. 10 - At. Escolar 1

Benjamins Primera Regional Mallorca grup “C”
Ses Salines 2 -  Escolar 1

Benjamins Sup 9 Primera Regional Mallorca grup “A”
 Atº Escolar 1 - Es Pla 7

Pre-benjamins Mallorca Primera Regional grup “B”
 Escolar 7 - Serverense 5

Pre-benjamins Primera Regional Mallorca grup “C”
Urbanizaciones 7 - Atº Escolar 0

Lliga féminina Regional Mallorca
Escolar 0 - Son Sardina Recreatiu 0