Manacor 61 - 73 CBC  Júnior Pinturas Romero
Darrer partit de la temporada, i per a molts, de la seva etapa com a jugador. Aquest va ser el quart partit de la temporada contra els nostres veïnats de Manacor, després d’haver estat derrotats en totes les anteriors ocasions, en aquesta, els juvenils de Capdepera han aconseguit la victòria gràcies a un treball excel·lent tant en defensa com en atac, fent us de tots els conceptes treballats al llarg d’aquests darrers anys, i amb una intensitat increïble.
Enhorabona a aquests jugadors que han finalitzat la seva etapa com a jugadors de formació, ha estat un plaer haver vist com creixien i aprenien aquest esport que tots estimem.


CIDE 59 - 79 CB Capdepera Cadet Femení Noah’s
Les cadets sumen una nova victòria fora de casa en un partit amb molts d’alts i baixos en el joc. En els moments dolents, s’han vist errors que feia temps que no se veien, sobretot per distraccions en defensa. No obstant en els moments bons, se dominava el joc, se defensava amb alta intensitat i se jugava molt bé en equip en atac. Finalment les parts positives han estat millor i més llargues que les negatives i se sumen 2 punts gràcies a la feina conjunta de totes les jugadores




Capdepera Cadet Masculí Noah's 67 - 56 Llucmajor
Un partit estrany degut a haver de jugar al poliesportiu d’Artà per mor de les goteres que pateix el nostre pavelló. El partit va començar prest i als jugadors de Capdepera els va costar arrancar, jugant un principi molt fluix en el qual els rivals de Llucmajor es van posar per davant. Però, desprès d’un canvi de chip, el Cadet Masculí va assolir el control del partit. Després d’una moguda primera meitat, el partit ja estava a favor del Capdepera, i després d’aquest fet l’equip de Llucmajor va sortir a jugar una mena de bàsquet bastant brut. Tot i això, els al·lots aguantaren i assoliren una dura victòria. Enhorabona als jugadors, destacant el jugador número 11 que degut a un seguit de circumstàncies, va haver de jugar els 40 minuts del partit.

 

Ciutat d'Inca - B. Capdepera Mini Masculí Perera & Partner
Aquesta setmana els nostres minis visitaren als companys d'Inca en un partit en el qual una altra vegada es pogué veure l'evolució dels nostres nins, tant en l’aspecte competitiu com en el joc. L'encontre fou entretingut i igualat  gairebé tots els períodes en els quals els gabellins competiren de tu a tu contra un Inca que fa uns mesos no va donar oportunitats als nostres. La part "negativa" fou la desconnexió dels nostres al 5è període. La part positiva va ser que l'equip cada vegada té més recursos tant en atac com en defensa i això es nota en l'aspecte competitiu. Un bon partit per part dels dos equips, tant en el joc com en el comportament. Enhorabona, nins i molts d'ànims pel que resta de temporada.


Bàsquet Pla – CB: Capdepera Mini Femení In-Off
Partit dur el viscut per les nostres minis el passat dissabte contra les companyes del Bàsquet Pla, però que va servir per mostrar la valentia i lluita de les nostres. L'inici està marcat per la por en haver de fer front a un equip molt superior físicament que va marcar una pressió dura i intensa tot el partit, posant-nos complicat la sortida de pilota i com a conseqüència les finalitzacions fàcils. Malgrat això, les nines van canviar l'actitud lluitant de valentes i intentant millorar i treure el positiu de la situació acabant amb bones sensacions. Donar l'enhorabona a totes elles per no abaixar els braços en cap moment! A continuar treballant per gaudir el darrer partit que ens queda.





#aravadeboaravadebàsquet