Tres atletes del club Claudia Troppa Sport Center aconsegueixen les mínimes per participar en el campionat d'Espanya: Inès Lorenzo (300 metres llisos), Maria Servera i Martí Cerdà (salt d'alçada)

Dissabte passat, 11 de febrer,  va tenir lloc un control de pista, a la pista d'atletisme de Manacor. Tres atletes del Claudia Troppa Sport Center van aconseguir la classificació directa per als respectius campionats d'Espanya.

Inés Lorenzo va córrer el 300 metres llisos, No és una prova que l'estiguem preparant específicament, però Inés sempre ha demostrat tenir una gran capacitat d'aguantar la velocitat en distàncies més llargues. El seu crono es va aturar en 40,79 temps més que sobrat, ja que la mínima que demanen és 41,55. Inés ja està classificada al 60 m tanques per al mateix campionat.

Les altres dues mínimes van ser en salt d’alçada.

D'una banda Maria Servera, que en notícies anteriors ja comentàvem que acaba d'aterrar en aquesta categoria i en qüestió de setmanes ha passat de saltar 1.40 a arribar a la mínima que demanen, que és de 1.57cm, marca que va aconseguir dissabte. Maria se sumarà l'expedició d'Inés Lorenzo i Paula Lorenzo, viatjant el 25 i 26 de març al Campionat d'Espanya sub.16 a Ourense. En aquesta mateixa prova Elisa López també millorà el seu registre d'alçada, saltant-ne 1.45.

D'altra banda, Martí Cerdà ens va tornar a meravellar amb una masterclass de salt d'alçada i de competitivitat. Una prova summament tècnica i mental: Tu contra el llistó. La setmana passada es coronava campió de Balears absolut, amb una marca a prop de la seva anterior marca personal, en aquesta setmana ja no en tenia prou. Martí volia millorar el seu registre i no només va fer això, saltant 1,92 al primer intent, sinó que va demanar l'alçada de 1,96 sabent que això suposava el bitllet directe al campionat... i al segon intent ho va aconseguir.

La constància i la bona feina té recompensa i en aquest cas Sandra Yaw és l'encarregada de supervisar la tècnica d'aquests atletes. Des d'aquí us volem donar les gràcies i l'enhorabona per la vostra dedicació i que seguiu escrivint la història del club.