De les vuit classificades de les Balears tres són del club Claudia Troppa. Pòdium històric.

El dissabte passat dia 28 de gener va tenir lloc un control de proves combinades de la categoria s.16 on es van classificar 3 atletes del club. Només es classificaven 8 de tota Balears.

Les participants van ser Maria Servera i les germanes LorenzoInés i Paula. Les proves combinades consisteixen a realitzar 5 proves seguides (60 m tanques, salt d'alçada, llançament de pes, salt de longitud i 600 m llisos) on cada marca realitzada té una puntuació que es va sumant a cada prova, podríem dir una petita marató de proves tècniques.

Les tres atletes van començar amb el 60 m tanques amb marques personals per a totes, el matí encara molt freda i amb una mica de pluja va portar a Paula a millor en més de 3 dècimes el seu millor registre 9.02. En l'altra sèrie Inés va millorar el seu registre en 4 centèsimes (9.18) i Maria millorant també en 3 dècimes la seva anterior marca.

Directes de les tanques passem al salt d'alçada on aquesta vegada va brillar Maria amb una excel·lent marca personal d'1.48 guanyant així la prova i recollint molts punts.

Després del salt d'alçada ve el llançament de pes, una prova que sempre te la seva complicació perquè únicament disposen de 3 intents. Una prova que únicament realitzen en aquest campionat també els va donar marca personal a les tres.

En el salt de longitud passa el mateix que en el pes, tan sols 3 salts i ja el cansament apareix, portaven 3 hores en la pista competint, la concentració minva. No van sortir les coses a Paula que amb 2 nuls i un salt assegurant salt 4.52Inés també amb problemes va saltar 4.38 i Maria sí que va fer millor concurs saltant 4.72 bestiar la prova.

Ja "només" quedava el 600 m llisos. On les germanes Lorenzo es van marcar un bon espectacle sortint a córrer per totes, un bon duel entre les dues que finalment se'l va emportar Inés, 2a Paula i 3a Maria.
El resultat final de punts de totes les classificades tranquil 1r Paula Lorenzo2.743pt, 2a Inés Lorenzo2.726pt i 3a Maria Servera, 2.624pt.

Un podi històric per al club, a més que demostra la polivalència d'aquestes atletes i el seu bon estat de forma.