Maria Femenias bronze en la categoria sub.14. Cristina Fullana i Maria Servera classificades per a anar amb l'equip "Consell de Mallorca" al campionat de Balears en categoria sub.16.



Diumenge passat 22 de gener, amb poca participació del club per les festes de Sant Sebastià, però amb bons resultats.


Maria Femenias va ser la millor aconseguint el bronze en la categoria sub.14. Maria sent de les petites de la categoria va aconseguir aguantar el ritme de les "majors". En aquesta mateixa categoria va participar Margalida Servera aconseguint la 7a plaça i Noelia Pavon (27a). Glòria Jaume per la seva part va obtenir una 5a plaça en la categoria sub.12.



A més van competir en la  categoria sub.8 el duo de Joana's, les més petites de l'equip i que no fallen mai. Cristina Fullana i Maria Servera es jugaven la classificació per a anar amb l'equip "Consell de Mallorca" al campionat de Balears (12 de febrer, Eivissa) en categoria sub.16 i ho van assolir, Cristina es va classificar 12a i Maria la 20a.


En categoria masculina el millor va ser Pau Gili, en categoria sub.16 classificant-se el  i així conjuntament amb els seus companys d'equip Miquel Femenias (19), igual que les noies es van classificar per al campionat de Balears per a anar amb la selecció de Mallorca.




Els màsters del club que tampoc saben fallar van gaudir de l'ambient palmesà encara sent un matí molt fred.



Pròxim cros abans de viatjar a Eivissa: Son Ferrer, el 5 de febrer.