Diumenge, 20 de novembre, va tenir lloc la VIII Cursa Nòrdic Palma, puntuable per la Copa Balear. Hi van participar tres esportistes gabellins del Club Myotragus i Nòrdic Walking Llevant.

La cursa va tenir dos proves diferenciades, la popular de 3,9 quilòmetres i l’oficial  de 11,7 quilòmetres en un circuit amb sortida i arribada al cementiri de La Vileta. Una prova exigent, i aquesta vegada encara més degut la pluja del dia anterior.

A la prova popular se van inscriure 31 corredors i a l’oficial 52 corredors, una molt bona participació per una prova molt ben organitzada.

Pel que fa als resultats dels corredors gabellins, destacar el tercer lloc absolut de la categoria femenina d’Àngels Alzina.