Bàsquet Capdepera Sènior Café3 60 - 54 Bàsquet Artà

Victòria dels nostres sèniors contra els veïns d'Artà. Del partit es podrien dir moltes coses, falta d'encert en el tir, un rival que tot i anar últim a la lliga va posar contra les cordes al nostre equip, que els jugadors ja tenen clar el seu rol a l'equip, que si no es va poder jugar de forma sistemàtica (com és habitual) es va tenir el recurs de jugar al contraatac i fer un joc més ràpid i caòtic (és important poder disposar de diferents estils) i moltes altres coses més. Però si hi ha una cosa a destacar del partit, aquesta fou la grada, una afició de 10 que amb els seus ànims mantingueren al nostre equip "enxufat" en tot instant, recolzant-lo als pitjors moments i donant-li empenta per aconseguir una valuosa victòria. Res més a dir, enhorabona a l'Artà per la feina realitzada, als nostres sèniors per la victòria i el partit realitzat i sobretot, moltes gràcies a la nostra magnífica afició, que sense ella hagués estat molt més difícil.


 


CB Capdepera Premini Mixt - Santanyí

Dissabte passat el Premini va jugar el primer partit de la temporada a casa. Gràcies a l'esforç i la continuïtat que tenen els jugadors a tots els entrenaments es va poder veure la millora respecte del primer partit, sobretot en la defensa. Molt contents i a continuar millorant.





 

C.B Alcúdia - B. Capdepera Perera & Partner Mini Masculí

Partit molt complicat en el qual els nins no gaudiren tant com a altres partits a causa de la gran diferència de nivell entre els dos equips. L'Alcúdia demostrà ser l'equip més intens de la competició i no donà als nostres un segon per agafar aire. Tot i això, és d'aquests partits a on els jugadors aprenen més, ja que s'hagueren d'esforçar al màxim per aconseguir ficar cistelles i ser competitius. Malgrat la gran diferencia, la intensitat del partit provocà que en alguns moments els nostres aconseguiren realitzar el seu millor joc de la temporada. Cal dir també, que l'arbitratge va ser de 10, sent considerats amb el nivell de cada jugador i això és d'agrair. Enhorabona a l'Alcúdia per la feina feta i molts d'ànims als nostres valents jugadors que estan demostrant no tenir por de cap equip i gaudir de cada instant de partit.

 




Campos 98 - 35 Club Bàsquet Capdepera Cadet Masculí

Iniciem la tornada amb les mateixes inquietuds que arrossegam al llarg de tota la temporada. Derrotats per un Campos amb una estratègia de joc molt clara, que fent ús de velocitat i alçada, no han cedit ni un centímetre al cadet de Capdepera. Els nostres al·lots han intentat jugar de la manera en què ho fan sempre, però no ha estat suficient per rompre la defensa del rival. Fins que el joc del Cadet no augmenti en ritme i cap, el resultat dels partits continuarà sent el mateix.
 


Capdepera Pinturas Romero Júnior Masculí 67-66 Bàsquet Artà

Victòria per tancar l’anada en un partit amb moltes emocions en què el juvenil de Capdepera va començar per davall en el marcador seguint la mateixa tendència dels darrers partits. Però després d’una primera meitat un poc fluixa en defensa el conjunt gabellí va marcar la intensitat en el joc, una gran intensitat que va provocar moltes errades per part del rival al derbi, gràcies a aquestes errades, l’equip local va anotar una gran quantitat de punts que li va permetre donar la volta al marcador. Al darrer quart, l’equip veïnat va presentar una defensa en zona molt estàtica que va resultar molt difícil de superar per part dels jugadors de Capdepera. Tot això va marcar el resultat ajustat del final del partit, en el qual tot anava de canastra en canastra. Gràcies a una errada defensiva per part nostra l’equip visitant va tenir l’opció de l’empat, però finalment el partit finalitzà amb victòria pel nostre equip júnior. Enhorabona als jugadors i enhorabona a la grada que marca un plus de gran magnitud amb la seva presència.

 



#aravadeboaravadebàsquet


Partits de la propera jornada ( 18 al 20 de novembre 2022):