Excel·lent actuació dels atletes del club gabellí, que aconseguí 15 pòdiums

Dissabte passat va tenir lloc la final comarcal de la Part Forana a la pista d´Atletisme Torre des Enegistes (Manacor). La final va ser per a les categories s.8, s.10 i s.12.

Van participar un total de 20 atletes del club, les categories s.8 i s.10 podien participar a dos proves i les categoria s.12 a tres proves.

La gran protagonista va ser Karla Mislata (s.12) qui, amb 3 ors, va coronar les proves de 60 metres llisos, 60 metres tanques i el salt de longitud. No va ser l'única a recol·lectar tres metalls: María Femenías (s.12) amb dos ors i un bronze també va meravellar al campionat, per a ella els triomfs van recaure en les proves de salt d'altura, els 1.000 metres i el bronze en els 60 metres llisos.

Margalida Servera (s.12) va ser 2a en salt de longitud, a més va quedar 4a tant al salt d'alçada com  als 500 metres, molt a prop del pòdium. Destacar el 4t lloc de Noelia Pavón als 60 metres llisos a molt poques centèsimes del bronze, igual que el seu company d'entrenaments Pere Ginard qui, amb dos quarts llocs en pes i en llançament de pilota, també es va quedar molt a prop del pòdium. Sophia Adjowa Requena participo a la prova de salt de longitud, tanques i llisos.

En categoria s.10 Chloe Akua Requena es va fer amb l'or al salt de longitud a més va ser 5a als 500 metres, on les seves companyes d'equip Bianca Restrepo va ser 3a guanyant així el bronze i Bàrbara Femenias 8a. Nina Karasiewicz (s.10) es va classificar 5a tant als 50 metres llisos com als 50 metres tanques.

En categoria masculina només van tenir un representant d'aquesta categoria Leonel F. Acuna, que participà a la prova de 50 metres llisos i salt de longitud.

A la categoria s.8 es van repartir les medalles restants Uriel Pastor, 2n en salt de longitud i 3r als 50 metres llisos, i Jordi Falcato, 2n als 400 metres i 3r en salt de longitud, van ser els millors nins de l'equip, complint com els majors de la categoria. Àlex Malagón va participar en la prova de salt de longitud. En nines van sorprendre les nostres mini-Joanes que en llançament de pilota es van fer amb la plata i el bronze (Joana Falcato plata i Joana Servera bronze) que tanquen els 15 metalls aconseguits en aquest campionat.

Afegir que aquest campionat va servir de classificatòria (els 6 millors van directes) per a la final de Mallorca que se celebrarà el 05/11 per a les categories s.8 i s.10 i el 12/11 per a la categoria s.12