Des del Club de Bàsquet Capdepera col·laboram amb les festes del poble amb un seguit d'esdeveniments



 

Streetball, 15 d'agost a les 19.00 h. a l'esplanada del Centre Capvermell 

Bàsquet de carrer per a tothom que vulgui passar una estona divertida fent unes cistelles al centre de Cala Rajada. De les 19.00 h. fins a les 20.30 h. els més petits d'entre 3 a 12 anys que ho desitgin  podran provar aquest esport mitjançant dinàmiques i jocs ben entretiguts. A partir de les 20.30 h. els més grans i els adults podran gaudir de disputar unes patxanguetes per demostrar les seves habilitats o si més no les ganes de moure la pilota. Tendrem també servei de bar perquè us refresqueu.

 
Clica per ampliar la imatge



3x3 de bàsquet, 18 d'agost a les 19.00 h, a l'aparcament de la piscina del poliesportiu Es Figueral 

Competició de 3x3 de bàsquet per a totes les categories. La inscripció és gratuïta i la podeu formalitzar als comentaris de la publicació del 3x3 a les notres xarxes socials tant a Facebook com a Instagram. La inscripció la podeu realitzar fins a dues hores abans de l'inici de l'esdeveniment i heu de fer constar el nom de l'equip, nom dels participants i any de naixement.

Veniu tot l'equip amb el mateix color de camiseta i porteu una altra muda de camiseta d'un color diferent per si hi ha coincidències.

Hi haurà premis per als guanyadors cortesia de Pizzeria Luna Cala Rajada, Hauma Sushi Cala Rajada, Locanda Cala Millor, Casa Yaw Capdepera, Cine Teatre Capdepera i Yogurt House Cala Agulla.

 Clica per ampliar la imatge

 

Camisetes Garbeo Gabellí

Teniu a la venda les camisetes del Garbeo Gabellí a les tendes de Bambi (c/Col·legi núm. 48) i Ca Na Rafela (c/ des Centre núm.1) a Capdepera. El preu és de 7€.

 

Dimecres a les 18:30 h. bàsquet per a nins i nines de 6 a 12 anys 

Us volem recordar que aquest estiu els dimecres a partir de les 18:30 h. estem al poliesportiu perquè tots aquells nins i nines de 6 a 12 anys que volgueu venir a provar l'esport del bàsquet ho pogueu fer. Així és que si estau interessats podeu passar qualsevol dimecres.