Categoria sub.14: Maria Servera, campiona de Balears. Cristina Miquel, bronze i Saüc Vera, plata.
Categoria sub 16 Paula Lorenzo, subcampiona.

Participants sub.14 femení

Dissabte passat va tenir lloc el campionat de Balears de proves combinades a la pista "del Enagistes" de Manacor.  Quatre atletes del Claudia Troppa Sport center es van classificar per a aquest campionat on cal registrar unes marques mínimes per a poder participar.

Saüc Vera

Maria Servera fou la campiona de Balears de proves combinades de la categoria sub.14 femenina. Els seus companys de grup d'entrenament, Cristina Miquel es va fer amb el bronze i Saüc Vera en la mateixa categoria però masculí es va fer amb la plata.

Pòdium sub-16 femení

La quarta participant del club fou Paula Lorenzo que es va fer amb el subcampionat en la categoria sub.16 femenina, sent ella de primer any. Paula en les 5 proves que va haver de realitzar va guanyar el salt de longitud i un espectacular 600m que culminava la prova.

També, el dissabte va tenir lloc a Palma en el CETRIB la concentració de velocitat. Són unes jornades de tecnificació del pla nacional de la FAIB (federació balear d'atletisme), on van estar convocats Inés Lorenzo i Martí Cerda ( que també obté molt bons resultats en velocitat, tot i ser saltador).

En aquesta concentració va estar convidat l'entrenador de Sevilla Luis Rodríguez, actual entrenador de l'atleta Maribel Pérez (actual recordista espanyola dels 60 llisos). Els atletes i entrenadors van realitzar diferents formacions amb Luis, entrenadors d'una banda teòrica i els atletes de manera pràctica. Un luxe per als nostres atletes poder comptar amb aquesta mena d'experiències.