Director del Torneig de Pasqua per commemorar el 75è aniversari de la fundació del C.E. Escolar



El torneig se celebrarà del dia 13 al 17 d'abril de 2022, al Municipal Es Figueral de Capdepera.

Organitzat pel C. D. Escolar, patrocinat per l'Ajuntament de Capdepera, amb la col·laboració especial de l'Associació Hotelera del municipi.

Guillermo va demanar excedència de dos anys a l'empresa on treballa, a Santander ciutat on viu amb la seva esposa i el seu fill, per poder atendre la seva mare, d'edat avançada.

Abans de fixar la seva residència a Santander va entrenar a Mallorca equips base de l'Escolar i el primer equip d'Artà.

A Santander va dirigir el Perinès de categoria cadet i l'Atlètic Van Santander en categoria aleví. El recordem amb aquest equip fa anys jugar un torneig estiuenc a Porto Cristo.

Per satisfer el cuquet mentre es troba entre nosaltres, l'Escolar li va oferir entrenar a l'equip Cadet Atlètic i  gustosament va accedir a entrenar-lo, tot sabent que és el segon equip cadet del club. De moment no li importen gaire els resultats, encara que es jugui per guanyar a ell l’importa com va trobar els nins i valorar-los a final de temporada, per observar la seva progressió. Els resultats els ajudaran amb un bon aprenentatge.

El Club va decidir que fos el director del torneig del 75è aniversari del club, ens consta que el va agafar amb molt d'afecte i som conscients de la feina que ha realitzat.

Conversem amb Guillem perquè ens expliqués una mica sobre el torneig

 Els clubs participants a les diferents categories des de pre-benjamins fins a juvenils incloent un equip de femení són els següents: Hèrcules C.F. (Alacant en categoria Juvenil), S.V.Berlin Chin a.d.l. (Alemanya en categoria Infantil), C.D. Serverense, C.E.Arta, U.D.Poblense, F.C.Porto Crist, C.E. Cardassar, C.D. Manacor, C.E. Es Pla, C.E. Espanya, C.E. , Sporting Son Ferrer, Campusseport i C.E.Escolar

A la conversa que vam mantenir amb Guillem ens va dir: “ Hem tingut contactes entre altres clubs com l'Atlètic de  Madrid i C.F. Barcelona, i ​​la seva contestació va ser que estaven compromesos en altres tornejos ja que per Pasqua, a nivell Nacional, hi ha molts tornejos, i hi ha clubs que ja contracten amb l’equip amb un any d'antelació”.

Uns tornejos de quaranta-dos equips costa moltes hores de feina per posar d'acord a tots els equips. És una tasca difícil coordinar amb tots ells per concretar horaris i dates

El Torneig hauria pogut ser amb menys equips, però la directiva quan va pensar en el 75è aniversari va apostar per tornejos per a totes les categoria del club, a excepció del primer equip.

L’equip alemany estarà acompanyat per unes setanta persones, que s'allotjaran a l'Hotel Amorós.

Al costat de la plantilla de l'Hèrcules vindrà el seu director esportiu, pensa tenir un matx amb Tomeo Pascual, Juanmi i Toni Prats: tots tres en el seu moment van ser jugadors de la plantilla professional de l'Hèrcules.

Tots els partits seran dirigits per àrbitres del col·legi Balear”.

Desitgem que el torneig sigui un èxit, tant en organització com de públic.

Miquel Bestard