Arranquen les primeres competicions 



Artà 54 - 51 CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt
9 d'octubre 2021

Primer partit de lliga del conjunt infantil contra el l’equip artanenc. El partit va ser molt divertit i igualat des del primer minut fins al darrer, i els/les nostres jugadors/es varen esforçar-se fins al darrer segon. Seguirem fent feina dia a dia per a millorar tant a nivell individual com col•lectiu. Els nostres jugadors i jugadores van aprofitar per estrenar equipatge i les camisetes d’escalfament que patrocina el nostre esponsor Fibwi.



Claus Mallorca 65 - 62 Bàsquet Capdepera Pinturas Romero Júnior Masculí
11 octubre 2021

Primer partit com a visitant en aquesta lliga per al júnior de Capdepera, jugant a Palma davant un rival d’alçada i amb les idees clares, encara que el conjunt gabellí va lluitar fins al final, davant un encontre molt competitiu l’equip dels palmesans foren capaços d’obtenir la victòria en una final molt ajustada.





Capdepera Café3 78 - 53 CB Porto Cristo
20 d'octubre 2021

Primer partit de l'insular masculí a casa i primera victòria. El conjunt gabellí sabia que havia d'agafar avantatge des de l'inici i no havia de donar cap oportunitat al rival per no complicar-se el partit. Així ho feren, donant un ritme alt durant la primera meitat de l'encontre, sent sòlids en defensa i eficaços al rebot defensiu per poder sortir ràpid al contraatac. A la segona meitat es notà el cansament i no es va poder mantenir la intensitat ni el ritme de joc, però la renta era tan alta que l'únic que havien de fer era mantenir la distància. Finalment aconseguiren una victòria còmoda d'inici a fi, que pot suposar un cop de moral positiu per aquest inici de temporada. Enhorabona, equip.





Aquí teniu els partits d’aquest cap de setmana. Aquest divendres estem molt contents del primer partit dels nostres Minis que comencen la competició amb moltes ganes i molta il·lusió. Els nostre Sènior Café3 torna a jugar divendres a vespre a ca nostra, amb la intenció de continuar amb el bon joc i les bones sensacions del darrer partit d’aquest passat dimecres.  El nostre Infantil Noah’s juga aquest dissabte 23 a les 10.00 del matí contra el Son Servera i el Júnior Pinturas Romero a les 20.30 h. En aquests partits encara que jugam a casa ho feim com a visitants, ja que hi ha previsió de canviar el parquet de la pista i durant el temps que no la poguem utilitzar s’haurà de jugar a fora. Així és que ja ho sabeu, aquest cap de setmana dona mal temps i al nostre poliesportiu trobareu una oferta de partits ben interessants.

Els partits de la propera setmana (22 i 23 d'octubre 2021) :


#aravadeboaravadebàsquet