L'equip de Claudia Troppa aconseguí 14 medalles



Just començar la temporada, després de l'aturada de les vacances d'estiu, ja s'han disputat els campionats comarcals de l'illa de Mallorca, el atletes del Claudia Troppa Sport Center ha competit als corresponents a la Part Forana. Se classifiquen els atletes que hagin participat, al manco, en les diades que van tenir lloc el curs passat.



En aquest campionat del 2021, han participat 18 atletes que han aconseguir 14 medalles.

A la categoria sub-8, Leonel Acuna aconseguí la medalla d'or en el llançament de pilota.



A la categoria sub-10 hi haguéren dos protagonistes; Glòria Jaume, guanyadora dels 50 metres tanques, plata  en els 500 i quarta en el salt de llargada; i Marina Brunet amb dos medalles de plata, en els 50 metres lisos i en llançament de pilota. Les bessones Elisa  Emma Jäger se repartiren un bronze i una quarta posició a 5o metres tanques.



A la categoria sub-12 Karla Mislata i Anna Nicolau aconseguiren medalles cada una a les mateixes proves. Karla guanyà la de tanques i salt llargada, sumant un bronze als 60 metres llisos; i Anna plata en els 60 metres llisos i tanques i un bronze al salt de llargada. Maria Femenias aconseguí la plata en  1000 metres; Pere Ginard, plata en llançament de pes i quart en llançament de pilota.
 


Aquest campionat va tenir lloc a les instal·lacions del del CTIB de Palma. El proper dissabte, 23 d'octubre se celebrarà la final de Mallorca sub-8 i sub-10 . El dia 30 d'octubre serà la final de la categoria sub-12. 2


Enhorabona a tots i totes!