Iniciam la competició oficial amb dos partits, un a casa i l’altre com a visitants. Us recordam que està permesa l’entrada de públic.

Amistós CB Capdepera Café3 Sénior Masculí-Bàsquet Alcúdia

Aquest cap de setmana iniciam la competició oficial amb dos partits, un a casa i l’altre com a visitants, el que no vol dir que fins ara no s’hagi estat en marxa, aprofitam aquest escrit per contar-vos que estem fent des del Club en aquests moments.

Encetam la temporada 21/22 amb el nostre CB Capdepera Café3 Sènior Masculí que jugarà el seu primer partit, aquest proper divendres dia 1 d’octubre, al sempre difícil camp del Zona 5 de Portals.

Com a locals, el CB Capdepera Pinturas Romero Júnior Masculí, s’enfronta aquest dissabte dia 2 d’octubre a les 19.00 hores al Bàsquet Sineu. Us recordam que està permesa l’entrada de públic a les grades seguint les mesures establertes de prevenció sanitària.  


Amistós CB Capdepera Pinturas Romero Júnior Masculí- Bàsquet Manacor

Pel que fa a la pre-temporada, al llarg d'aquest mes de setembre tots els nostres equips han estat treballant amb entrenaments i partits amistosos.


CB Capdepera Pinturas Romero Júnior Masculí

El CB Capdepera Café3 Sènior Masculí es va estrenar amb un partit amistós contra el Bàsquet Alcúdia. El nostre CB Capdepera Pinturas Romero Júnior Masculí ha treballat una llarga pretemporada amb entrenaments des del mes d’agost, tant a la platja com a pista i amb tres encontres amistosos davant el Bàsquet Manacor, Bàsquet Alcúdia i Bàsquet Artà, en els que s’han posat a punt per fer front als propers partits ja en competició oficial. Aquest passat cap de setmana van poder gaudir també d’un entretingut partit amistós entre el CB Capdepera Noah’s Infantil mixt i el Bàsquet Artà, en el que vam poder gaudir del joc d’aquest equip mixt en el que jugadors i jugadores es van compenetrant dia a dia. Des del Club volem agrair la disponibilitat i les facilitats que des del Bàsquet Artà, Bàsquet Alcúdia i Bàsquet Manacor ens han donat per a poder organitzar tots aquests partits.


Amistós CB Capdepera Noah's Infantil- Bàsquet Artà


CB Capdepera Noah's Infantil Mixt

Els nostres equips Premini i Mini han iniciat també els seus entrenaments amb molta il·lusió i moltes ganes. En aquests equips estem oferint unes dues setmanes de prova gratuïta per a tots aquells infants, nascuts al 2010, 2011, 2012 i 2013 que es vulguin iniciar en el nostres esport.


Entrenament Premini

L’escoleta de bàsquet Capdepera Activa també està en marxa amb un gran èxit en quant a nombre de participants, estem molt contents de l’acollida que està tenint la nostra oferta per a infants en edat infantil dels anys 2014, 2015 , 2016, 2017 i 2018, i d’oferir un esport en el que es treballa la motricitat, el treball en equip, la confiança i l’esforç. En aquesta categoria també podeu venir a provar al llarg d’aquest mes.


Escoleta de Bàsquet Capdepera Activa



En quant als patrocinadors estem molt agraïts, tant als nous com a aquells que ja duen temporades amb nosaltres, per el suport que donen a la nostra tasca esportiva, sense ells, no seria possible dur totes les nostres activitats endavant.

Aprofitam també l’inici de temporada per a convocar l’Assemblea General Ordinària per el proper dia 10 d’octubre a les 19.00 a les aules del Poliesportiu en el que estan convidats tots els entrenadors/es, jugador/es, patrocinadors, pares i mares i delegats i delegades del Club.

Esperam que en el període 2021/22 poder gaudir del nostre esport amb la major normalitat possible i continuar endavant amb la nostra tasca esportiva.

#aravadeboaravadebàsquet