Porto Cristo 1 - 5 ESCOLAR

Bon derbi per part de l'Escolar que encadena quatre victòries seguides i que ara mostra tot el potencial que té. El Porto Cristo ha estat un equip totalment desdibuixat, fora posicionament, sense cap ordre i romput de línees tot i obrir el marcador. L'Escolar ha sabut aprofitar totes aquestes errades i poc a poc s'ha anat imposant i marcant les diferències. Al minut 30 el marcador senyalava el 1-3 i a la segona part es materialitzaren els dos darrers gols. Bona feina en conjunt, destacar a Javi Maya i tot es decidirà, com ja aventuravem fa unes jornades, a la darrera jornada. En aquesta darrera jornada, l'Algaida ha empatat a casa contra el Motuïri i ha perdut la primera posició a la taula que ara torna a encapçalar el Porreres.

Si observau la classificació, L'Escolar ha de guanyar i esperar que el Santa Mónica no guanyi contra el Sóller B, en un partit relativament fàcil, per aspirar a la tercera plaça. L'Algaida si vol tenir esperances de ser el primer de la categoria ha de guanyar i esperar que el Porreres punxi contra el Pilares, ja descendit.

Sia con sia, diumenge tots a ES FIGUERAL a acomiadar la temporada i l'equip!