1962 - 1966 (2)

  

1964: 
Agustín Muñoz, Sebastià Sureda "Cruia", Pedro Alzina "Blai", Sebastià "Moma", Biel Alzina "Bunyol", Jaume Crespo, Tomeu Alzina "Pedaç", Joan Terrasa "Roís", Joan Sancho "Caracu ", Lluís Nebot, Pedro Suñer.

Es van continuar jugant partits amistosos, fins a l'any 1966-1967. Mentrestant, d'una bada, un grup de joves del poble amb ganes de jugar més seriosament i poder disputar tornejos federats, van començar a moure's per trobar directiva. D'altra banda, algunes persones influents del municipi a qui agradava el futbol, un esport que alguns d'ells havien practicat, van pensar de tornar inscriure federativament el Club Esportiu Escolar. Van ser anys de penúria per a ambdues parts, ja que el que es pretenia, un cop organitzat el club, era que tingués continuïtat.

1964-1965: Lluís Nebot. Joan Garau "Racó", Pedro Alzina "Blai", Tomeu Alzina "Pedaç", Jaume Garau "Papalló", Colau Nadal, Biel Alzina "Bunyol", Joan Terrasa "Roís", Sebastià Sureda "Cruia", Joan Ferrer "Kubalita ", Joan Sancho "Caracu ", Miquel Sancho, Agustin Muñoz, Andrés Recio, Mateu "Siurell "


1965-1966: Tomeu Garau "Bolló", Pedro Alzina "Blai", Antonio ?, Joan Sancho “Caracu”, Joan Terrasa "Roís, Sebastià Sureda "Cruia", Agustin Muñoz, Miquel Riera, Pep Gallego, Sebastià Moyà "Vador", "Garruchero". 

El primer i fonamental era comptar amb unes instal·lacions que poguessin ser duradores, sense haver de canviar de lloc per jugar, cada dos per tres. Les dues parts tenien ben present el treball que s'havia de fer i, per començar a jugar, es va endreçar com a camp interí l'esplanada s'Alzinar a les “Escoles Noves”. Tasca difícil a causa de la configuració escarpada del lloc. Una vegada aconseguit el camp d'Es Figueral, on juga avui l'Escolar, el treball que es va fer en el seu moment a s'Alzinar, ha estat molt beneficiós per al poble i especialment per a les Escoles Noves. Allà, avui, hi ha una nau poliesportiva i terrenys per practicar el futbet.

S'Alzinar, avui

A l'espera del camp municipal d'Es Figueral, s'Alzinar va ser el terreny de joc de l'Escolar, en el qual es va jugar en precàries condicions. Al principi, sense ni tan sols vestuaris, els jugadors es canviaven de roba darrere la porteria, i després empraren el local de la maquinària agrícola propietat de la Germandat de Pagesos de Capdepera. Els jugadors es dutxaven cadascú a casa seva i, en els partits oficials, els jugadors forans ho van fer algunes vegades en el Bar Nou. Eren necessàries unes noves i definitives instal·lacions.